ThomasLarsen.one | Jeg vil gerne være Levende
15056
page-template-default,page,page-id-15056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Jeg vil gerne være Levende

Et personligt foredrag om demens

Fortællingen om min Far-Jens er en personlig historie om de oplevelser, følelser, erfaringer og nye indsigter på godt og ondt, som hans Alzheimers-forløb har budt både ham og os som familie. Det er ikke et fakta-foredrag, men mere et kig back-stage til, hvad sådan en diagnose medfører i så mange liv på én gang.

Jeg supplerer mine ord med både video, musik og måske en anelse poesi. Samtidig er humor, nerve, og store følelser også en naturlig del af timerne med mig. Jeg prøver at appellere til nærvær og nysgerrighed, og til altid at forfølge de små glimt af lys, som findes i selv de sværeste stunder.
Mit ønske er også, at jeg – via min fortælling, mine film og mine sange om Jens med Demens – kan vække glemte følelser hos nogle, skabe genkendelse og forløsning hos andre og ikke mindst, at jeg kan bidrage til en form for fælles motivation, vi-følelse og samhørighed. Og måske endda, hvis vi er heldige, håber jeg at fremkalde et glimt af smil og håb på tværs af alle involverede – lige fra pårørende til fagfolk til lovgivende autoriteter.
Jeg glæder mig meget til at komme ud til jer og fortælle om min far!
Jeg håber, vi ses!
Venlig hilsen Thomas